Summer of Swing

De zomer komt er aan en dat betekent dat heel veel mensen er op uit gaan.  Nu de High Wine Jazz Middagen afgelopen zijn, is het natuurlijk niet de bedoeling dat er helemaal geen LIVE muziek meer is in NY Basement. Daarom gaan we in de zomer op 4 juni, 9 juli en 6 augustus een feestje maken met Summer of Swing.

Tijdens Summer of Swing hebben we een fantastische band vastgelegd die er voor gaat zorgen dat de voetjes van de grond gaan. The Big Swingers nemen je deze zomer mee op reis terug in de tijd; waar je favoriete hits worden gespeeld, maar dan nét even anders. Van 14.00 uur tot 18.00 uur zullen zij gaan optreden in NY Basement. Mocht het lekker weer zijn dan vindt het optreden plaats op het terras van Hotel New York.

Programma
4 juni 14.00 – 18.00 uur Summer of Swing
9 juli 14.00 – 18.00 uur Summer of Swing
6 augustus 14.00 – 18.00 uur Summer of Swing

The Big Swingers
The Big Swingers is opgericht naar het idee van multi-instrumentalist James Ludlam en zangeres Eva van der Zanden. De bandleden hebben eerder gespeeld in acts zoals bijvoorbeeld Crazy Pianos, Rowwen Hèze, De Coronas en Kane. Deze uitzonderlijke en ruime ervaring in de muziekindustrie is terug te horen én te zien in deze nieuwe energieke showband.

Summer_of_Swing_NY_Basement