Reserveer een tafel

Reserveer hier direct een tafel voor maximaal 8 personen

Of u kunt tijdens openingstijden bellen met 010 – 439 05 24.

Het meubilair in NY Basement is veelzijdig. Zo hebben we gezellige ‘booth-banken’ waar u met 4-6 personen kunt dineren, tafels op de ophogingen aan beide kanten van de bar met zicht op buiten en we hebben enkele dinerplaatsen waar u aan een hoge tafel met kruk met rug/of bank kunt dineren. Mocht u een specifieke voorkeur hebben voor tafel dan vernemen wij dat graag via het opmerkingenveld. Wij doen uiteraard ons uiterste best om de door u gewenste tafel toe te wijzen echter kunnen wij dit op voorhand niet toezeggen, dit hangt af van de samenstelling van de reserveringen op een specifieke datum.

Een tafel reserveren voor meer dan 8 personen? Tafelen met een select gezelschap, een private dinner of heel NY Basement reserveren? Het kan allemaal!
In een afgesloten gedeelte van NY Basement bieden wij u de mogelijkheid voor een private dinner voor gezelschappen van 10 tot 16 personen. Mail uw verzoek naar info@nybasement.nl dan kijken wij in overleg met u naar de mogelijkheden.

Heeft u echt ‘grootse en meeslepende’ plannen en wilt u NY Basement helemaal voor uzelf?  Het is mogelijk om NY Basement exclusief voor uw gezelschap af te huren.  Op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond is exclusief afhuren van NY Basement alleen mogelijk in combinatie met een diner.

Voor meer informatie en de voorwaarden voor het exclusief reserveren van NY Basement kunt u uw verzoek sturen naar: info@nybasement.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Op onderstaande data is het niet mogelijk om te reserveren in NY Basement

  • Vrijdag 22 september 2017 EXCLUSIEF GERESERVEERD
  • Donderdag 16 november 2017 EXCLUSIEF GERESERVEERD (OPTIE)
  • Donderdag 14 december 2017 EXCLUSIEF GERESERVEERD
  • Donderdag 21 december 2017 EXCLUSIEF GERESERVEERD (OPTIE)