Daniel den Hoed Menu

NY Basement in actie voor Daniel den Hoed
Speciaal voor de restaurants in de regio Rotterdam organiseert de Daniel den Hoed Stichting in samenwerking met de Zegro en de Buik van Rotterdam de actie “De Culinaire Hoed”.  De Culinaire Hoed is een fundraisingsactie waarbij restaurants in de regio Rotterdam een Daniel den Hoed – menu op de kaart te zetten en een deel van de opbrengst doneren aan de Daniel den Hoed Stichting.

NY Basement tovert het Verrassingsmenu (van 5 gerechten) om tot het Daniel den Hoed Menu. De gerechten worden samengesteld door de chef en kunnen elke dag anders zijn. Het Daniel den Hoed Menu kost € 59,50 en hiervan draagt NY Basement per menu € 2,50 af aan de Daniel den Hoed Stichting.

Daniel den Hoed
De Daniel den Hoed Stichting haalt geld op voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland! Wetenschappelijk onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. Er is al veel bereikt, maar er is nóg meer onderzoek en apparatuur nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen.

Het is ook mogelijk om een losse donatie te doen via de speciale actiepagina.