Cocktailworkshops

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje, een gezellige vrijgezellendag of een leuke activiteit met vrienden? Dan zit je bij NY Basement goed met onze cocktailworkshop.

Altijd al eens willen leren hoe je als een echte barman/vrouw overheerlijke cocktails kunt shaken, builden en stirren? Dit is je kans tijdens onze cocktail workshop welke ongeveer 2 uur zal duren. Trailer

Cocktails zijn niet meer weg te denken uit het uitgaansleven, en ook thuis zijn cocktails gemakkelijk te maken. Laat onze professionele bartender(s) je vertellen over de mooie wereld van cocktails en behandel samen de verschillende cocktail technieken.

Ga samen met de bartenders van de NY Basement aan de slag om een van jouw favoriete cocktails te maken zoals een Mojito of een Cosmopolitan. Uiteraard is het mogelijk om in overleg de vrijheid te krijgen om zelf te improviseren met de verschillende ingrediënten om je eigen “signature cocktail” te maken. Ga aan de slag met het mixen van verrukkelijke cocktails om vervolgens lekker te genieten van je eigen gemaakte drankjes. Cheers!

ny-basement-cocktailworkshop

Kosten

Cocktailworkshop incl. 3 cocktails voor 10-25 personen: € 29,50 p.p.
Cocktailworkshop incl. 3 cocktails voor 25+ personen: € 27,50 p.p.
Extra cocktail of optie tot ‘freestylen’ van je eigen cocktail: kosten in overleg

Uitbreidingsmogelijkheden

1 uurtje naborrelen in NY Basement inclusief enkele bites en drankjes (Hollands assortiment) : € 12,50 p.p.

Nagenieten door middel van een speciaal door onze chef samengesteld menu bestaande uit 4 of 5 gerechtjes: v.a. € 49,50 p.p.

Cocktailworkshops bij NY Basement zijn mogelijk vanaf 10 personen. De workshops kunnen gereserveerd worden op alle dagen van de week en hebben een “vaste” begintijd van 14:30 uur. Andere aanvangstijden in overleg, dit omdat NY Basement in de avond open is voor diner.

Een cocktailworkshop in NY Basement aanvragen?

 

Neem contact met ons op!